Specialister på Pulverlackering

Vår erfarenhet av pulverlackering sträcker sig flera decennier bakåt i tiden.

ASSARS

Pulverlackering

Från små detaljer till stora ytor

Vi är ett legolacksföretag som är specialiserade på högkvalitativ pulverlackering. För både små och stora serier. Och av produkter ämnande för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Vår långa erfarenhet och våra medarbetares specialistkompetens och engagemang märks i vår höga kvalité och stora kapacitet. Vi möter dig som kund i en öppen dialog. På så sätt kan vi erbjuda dig rätt kvalitet till ett attraktivt pris.

HOS OSS FÅR DU

Våra tjänster

Special kompetens och Erfarenhet

Vi har lackerat sedan 1947. Då producerade och våtlackerade vi leksaker. Med tiden gick vi från våtlackering till det miljövänligare alternativet, pulverlackering. Sedan 1985 är vi ett renodlat legolackeringsföretag.

Vi möter dig med erfarenhet och kompetens i en öppen dialog. På så sätt kan vi erbjuda dig ett attraktivt pris. Utan att tumma på kvalitén.

Specialkompetens i pulverlackering

Hos oss får du erfarenhet och kompetens som sträcker sig flera decennier bakåt i tiden. Vi är ett legolackeringsföretag som är specialiserade på högkvalitativ pulverlackering. För både små och stora serier. Och av produkter ämnande för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Stor Kompetens

Vi håller till på 6 000 m² i Småländska Hillerstorp. Här finns rationella materialflöden, tre målningslinjer med modern utrustning och täta kvalitetskontroller. Men framför allt, våra medarbetares erfarenhet, specialistkompetens och dagliga engagemang.

Miljö

Vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan. Både för vår planets skull men även för vår kunders och då ur ett ekonomiskt perspektiv. Genom att göra rätt först behöver vi inte göra om.

Hög kvalité

Vårt kvalitetsarbete är en ständigt pågående process. Tillsammans med våra kunder arbetar vi dagligen med förbättringar och rutiner för just era produkter. Kvalitetsansvariga är Morris Akyuz och Ivan Landin.

Ett legolackföretag

med högkvalitativ pulverlackering

REFERENSER

Vad våra kunder tycker om oss

★★★★★

Jag är mycket nöjd med utfört arbete. Kunnigt och omsorgsfullt. Hantverkarglädjen genomsyrar helt klart resultatet.

Awal, Peter

★★★★★

Vi kan varmt rekommendera Assars/Pulverlacken. De är väldigt lättsamma att ha att göra med. Vad gäller arbetet är de flexibla och kreativa samt kommer med många bra lösningar.

Trådartiklar, Alexander

★★★★★

Vilket hantverk! Professionella och snabba där de inte tummar på kvaliteten. Rekommenderas starkt.

Steelnova, Johan

Assars Industri AB
Håkanstorpsvägen 2
335 73 HILLERSTORP

0370-34 62 70

info@assars.se

Högkvalitativ lackering

Pulverlackering är ett miljövänligt lackeringsalternativ. Det är fritt från lösningsmedel och den översprutade pulverfärgen kan återanvändas.

Flexibla Transporter

All in- och utlastning hanteras med flexibilitet och sker under tak vid våra lastportar.
Med kort- och kodlås kan gods hämtas och lämnas hos oss dygnet runt.

Sociala medier